Pastrama de capra

Ingrediente:
Carnea proaspata de oaie, condimente (sare, piper, cimbru, usturoi).

Mod de preparare:
carnea se transeaza in felii subtiri de cca 1,5 cm - 2 cm grosime, apoi se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si usturoi si se refrigereaza timp de 24 ore.

In mod traditional, pastrama de capra se serveste fripta pe gratar, cel mai adesea alaturi de mamaliga, fiind o delicatesa a bucatariei romanesti.

Produsul este fabricat conform normelor tehnologice interne si respecta normele igienico-sanitare si sanitar veterinare.

Produsul se comercializeaza ambalat in vid in pachete cu greutatea de 0,5 kg, 1 kg si 1,5 kg, termenul de valabilitate fiind de 96 de ore, la temperatura de 0-4?C.

formular de comanda

Pastrama de capra

1. vanzare la kg - 22 lei/kg kg
total:

lista de preturi

Pastrama de capra
vanzare la kg - 22 lei/kg

Agrofam Online

Produse lactate si de carmangerie proaspete, livrate dvs. direct de la producator.

Avand in oferta 5 preparate proaspete din lapte de capra si 2 din lapte de oaie, lactatele noastre sunt ideale pentru o dieta echilibrata si sanatoasa.

Newsletter

Inscrie-te in newsletterul agrofam online pentru a fi la curent cu noutatile magazinului nostru.